X

 

Activiteiten

Train3Sports zorgt voor een gevarieerd aanbod activiteiten en/of trainingsdagen. Hierbij wordt onder andere rekening gehouden met de interesse en vraag van betrokken atleten. De activiteiten en trainingsdagen zijn beschikbaar voor iedereen. Zowel leden als niet-leden. Interesse in een trainingsdag die er niet tussen staat? Neem vrijblijvend contact op via de contactpagina! 

De activiteiten worden georganiseerd in samenwerking met Klamer Fietsen in Biddinghuizen. 

 

Klamer Fietsen Tijdrit competitie 

Dit jaar organiseren we de Klamer Fietsen Tijdritcompetitie vanuit de winkel Klamer Fietsen in Biddinghuizen. 

Deze competitie bestaat uit 3 wedstrijden, 2x op donderdagavond en de laatste keer op woensdagavond. Naast dames en heren maken we onderscheid in 2 verschillende categoriën, namelijk tijdrit/triathlon fietsen en racefietsen. Hierdoor hopen we ook de fantieke wielrenner een uitdaging te bieden en zijn/haar grenzen op te zoeken door de strijd met de elementen en elkaar aan te gaan. 

Het parcours van 20km is snel en strak, recht toe recht aan! Garantie voor adrealine en snelheid! 

Ervaring met tijdrijden is niet nodig, iedereen die affiniteit heeft met wielrennen of triathlon kan meedoen. 

Na elke tijdrit is er een prijsuitreiking voor de snelste 3 mannen en snelste 3 vrouwen in zowel de tijdritfiets- als racefiets categorie.

 

Locatie: Flevopolder rondom Biddinghuizen

Afstand: 20km, zie Parcours 

Datum en tijd:  Do 25april, Do 16mei en Woe 26juni

Kosten:  €15,00

Inschrijven:  Via het kopje inschrijven op de site

 

 

Triathlon Wellerwaard 1/8e en 1/4e

Break of de week! Woensdag 12juni wordt de 7e editie van de Wellerwaard Triathlon georganiseerd! De afgelopen jaren r is deze triathlon een enorm groot succes voor zowel de deelnemers als de organisatie. De sfeer, de prestaties, het enthousiasme, maar ook het laagdrempelige en toch fanatieke karakter is typerend voor de deze triathlon! Het parcours is verkeersluw en grotendeels zelfs verkeersvrij! 

Uniek is dat er gestart wordt via het tijdritprincipe. Elke 30seconden wordt er gestart. Dit zorgt voor meer overzicht, geen drukke massa start, en toegankelijk ook voor beginners. Voor de meer gevorderde en competitie gerichte triathleet zorgt deze manier van starten voor een extra spannings element, omdat je niet weer wat je concurrentie doet! Zelfs tot na de finish is het spannend! 

 

Locatie: Wellerwaard Emmeloord

Datum en tijd:  12 juni vanaf 19.00u.

Kosten: €15.00

Inschrijven:  Via het kopje inschrijven: https://train3sports.nl/Inschrijven?page484=1&size484=5

 

Klamerrit Social Ride 25mei

Vanuit Klamer Fietsen in Biddinghuizen organiseren we op zaterdag 25mei een Social Ride. Vanaf 09.30u verzamelen we in de winkel, klein kopje koffie of thee vooraf om om 10 uur te vertrekken voor een mooie route van ca. 100km.

Deelname is kosteloos, vrijwillige bijdrage mag altijd ;-) 

 

 

Cross Run Bike Run  - Roggebotbos Dronten 

Deze komt volgend jaar weer terug

Volgend seizoen organiseren we weer een Cross Run Bike Run. We maken gebruik van een deel van de mountainbike route in het Roggebotbos. Er wordt gestart met 5km hardlopen, gevolgd door 20km mountainbiken en als afsluiting nog 2,5km hardlopen. Afhankelijk van het aantal deelnemers starten we gezamenlijk of in verschillende waves. Deze Cross Run Bike Run is geschikt voor een breed publiek. Of je nou een eerste ervaring met multisport wilt hebben, een sportief activiteit wilt beleven, een ervaren duathleet bent, iedereen is van harte welkom!  Het is mogelijk deel te nemen als duo, een verschillende loper en fietser. 

Deze Cross Run Bike Run wordt georganiseerd door Train3Sports en Klamer Fietsen in Biddinghuizen en in overleg met Stichting Roggebotzand en staatsbosbeheer. 

 

 

MTB Oriëntatie wedstrijd Veluwe 

Deze komt volgend jaar weer terug

Volgend seizoen organiseren we weer een MTB Oriëntatie wedstrijd. Deze wedstrijd kan individueel of als duo meegedaan worden. Tijdens de oriëntatie wedstrijd bepaal je je eigen route tussen de aangegeven punten in. Die punten zijn de check points. Ieder checkpoint heeft zijn eigen punten waarde, dit is afhankelijk van de moeilijkheidsgraad. De orientatie wedstrijd duurt ongeveer 2 a 2,5uur, afhankelijk van je snelheid met navigeren en handigheid in het vinden van de checkpoints. Het niet vinden van een checkpoint zorgt voor een tijdstraf bovenop je finishtijd. 

 

 

Trailrun Spijkbos Biddinghuizen 10 en 15km

Deze komt volgend jaar weer terug

Trailrun in het Spijkbos bij Biddinghuizen. Voor velen een vrij onbekend terrein, maar daarom niet minder uitdagend. Het spijkbos bij Biddinghuizen kan je flink wat slingerende kilometers verteren zonder hetzelfde pad te kruisen. Afwisselende paden, afwisselende natuur, afwisselende ondergrond en ook hoogtemeters zijn zeker niet uitgesloten bij deze trailrun. 

Trailrun is soms de uitstekende manier om eens wat meer kilometers af te leggen dan je gewend bent. Tijdens een trailrun is de sfeer vaak een stuk relaxter en loop je door de grote afwisseling de kilometers makkelijker weg. Bij de finish is uitgebreide verzorging en verloting op startnummer.

Je kan kiezen voor de 10 of 15km trailrun. 

 

 

Zwemtraining incl. video analyse  (ook op aanvraag en op locatie)

Deze training is geschikt voor elk niveau zwemmer. Tijdens de training wordt er een video opname gemaakt zowel boven- als onderwater. Aan de hand van deze video wordt een uitgebreide persoonlijke analyse gemaakt. Deze wordt naderhand toegestuurd. Je ontvangt een uitgebreid overzicht van je goede punten en verbeterpunten en vooral ook hoe je daarmee aan de slag kan gaan. 

 

Locatie: Zwembad 't Bun (in overleg anders mogelijk)

Datum en tijd:  Op aanvraag

Kosten: €20,- excl. Entree. (€15,- voor leden)

Inschrijven:  Via de inschrijfpagina op de site of via info@train3sports.nl

 

 

Hardlooptraining met hartslagbepaling (ook op aanvraag)

"Train Smart, not Hard" 

Efficiënter trainen? Meer inzicht in je trainingsresultaten? Extra handvaten voor je looptrainingen? 

Tijdens deze training train je op verschillende intensiteiten en meten we je hartslag bij verschillende inspanning. Na de tijd ontvang je de resultaten met daarbij horend advies van je hartslagzones en hoe je daarmee kan trainen. 

 

Datum:  Voorlopig op aanvraag.

Locatie: Flexibel. 

Tijd:  Flexibel

Kosten: €20,-

Inschrijven: info@train3sports.nl

 

 

 

 

Tijdrit Klamer Fietsen & Train3Sports 19april

We hebben een geslaagde eerste editie beleefd van de eerste editie van de Tijdrit. Deze tijdrit is onderdeel van een competitie van 3, de volgenden vinden plaats op 10 en 17mei. 

20-4-2023 08:36

Verslag Cross Run Bike Run

Vorige week zaterdag, 12 november, was het Roggebotbos weer decor van onze Cross Run Bike Run. 

21-11-2022 12:25

Lees meer nieuws