X

 

Partners

Klamer Fietsen Biddinghuizen

Een groot begrip in de regio, maar ook ver daarbuiten. Een fietsenwinkel van hoogwaardige kwaliteit met veel kennis en fantastische service. Kwaliteit staat altijd voorop, maar de vriendelijkheid en fijne sfeer zorgen dat er geen weg meer terug is als je er eenmaal geweest bent. 

Klamer Fietsen is Specialized dealer van racefietsen en mountainbikes in elk segment, shimano service center én beschikt over een bike-fit studio voor het uitvoeren van Retül metingen door gediplomeerde Retül-fitters. 

Zowel persoonlijk als zakelijk is er de afgelopen jaren een fijne en intensieve samenwerking ontstaan met Klamer Fietsen uit Biddinghuizen. 

Vorig seizoen zijn we gestart met het organiseren van gezamenlijke activiteiten. Wegens succes hebben we dat uitgebreid met nog meer gevarieerde en uitdagende activiteiten. Deze zijn te vinden op de activiteitenkalender. Dankzij de fijne samenwerking bereiken we beide kanten op een groter publiek. Naast het gezamenlijk organiseren van activiteiten fungeert Klamer Fietsen ook als perfecte uitval basis voor coachingsgesprekken en startlocatie van gezamenlijke trainingen. 

In september zijn we met Team Train3Sports & Klamer Fietsen Nederlands Kampioen Ploegen tijdrijden geworden bij de bedrijven teams. 

Persoonlijke ben ik al een aantal jaar de trotse ambassadeur van Klamer Fietsen en rijd ik naast mijn S-Works Tarmac sinds de afgelopen zomer ook op de S-Works Shiv. Een fantastische fiets voor de Long Distance Triathlon en tijdritten. 

 

Voor meer informatie of kennismaking neem een kijkje op www.klamerfietsen.nl

 

 

Tijdrit Klamer Fietsen & Train3Sports 19april

We hebben een geslaagde eerste editie beleefd van de eerste editie van de Tijdrit. Deze tijdrit is onderdeel van een competitie van 3, de volgenden vinden plaats op 10 en 17mei. 

20-4-2023 08:36

Verslag Cross Run Bike Run

Vorige week zaterdag, 12 november, was het Roggebotbos weer decor van onze Cross Run Bike Run. 

21-11-2022 12:25

Activiteiten Kalender 2022 / 2023

Afgelopen jaar hebben we een aantal mooie en gevarieerde activiteiten georganiseerd. Door het grote succes en het enthousiasme van de deelnemers hebben we ook voor komend jaar weer een mooie kalender samengesteld! Naast de bekende activiteiten hebben we ook dingen gewijzigd of vernieuwd! 

7-10-2022 18:05

Wellerwaard Triathlon 8 juni 2022

In de stromende regen vond gister de Wellerwaard Triathlon plaats! De grote meerderheid liet zich niet tegen houden door de zware weersomstandigheden en stonden iets voor 19.00 allemaal paraat, vol enthousiasme en soms ietwat gespannen. 

9-6-2022 10:24

Tijdrit en Combi Fietsen + Lopen (Foto's + uitslag)

Vandaag gingen we om 10.30 van start met de combinatie van tijdrit + lopen, aansluitend gingen de tijdrijders van start! 

23-4-2022 17:29

Gezamenlijke looptrainingen Urk

De datums van de gezamenlijke looptrainingen op Urk weer bekend voor de periode tot de zomervakantie. 

10-1-2022 14:14

Verslag Daan van Oosten over Marathon Valencia

Daan traint al lange tijd fanatiek bij Train3Sports. Hieronder een verslag over zijn eerste marathon ná zijn debuurt op de hele triathlon eerder dit jaar. 

18-12-2021 21:08

Geslaagde Cross Run Bike Run

Gemoedelijk, sportief en enthousiast! 

16-11-2021 15:30

Team Train3Sports & Klamer Fietsen Nederlands Kampioen Ploegentijdrit voor bedrijven!

Dikke WINST tijdens NK ploegentijdrit voor bedrijven!!

4-10-2021 11:17

Wederom geslaagde Train3Sports Triathlon bij de Wellerwaard - 21augustus

De 4e editie van de train3sports triathlon werd allereerst gekenmerkt door haast ideale omstandigheden, en dat is uniek! De eerste 2 keren werden we overvallen door extra uitdagingen als flinke wind en hevige regenbuien. Ondanks dat kwamen zowel de deelnemers als vrijwilligers ook dit jaar in grote getalen terug en dat werd beloond! De 3e editie afgelopen juni was het tropisch weer, niet helemaal ideaal uiteraard, maar de aanhouder wind en zo hadden we vorige week zaterdag fantastische omstandigheden voor zowel deelnemers, vrijwilligers áls ook supporters! 

30-8-2021 10:31

Lees meer nieuws