X

 

Activiteiten

Train3Sports zorgt voor een gevarieerd aanbod activiteiten en/of trainingsdagen. Hierbij wordt onder andere rekening gehouden met de interesse en vraag van betrokken atleten. De activiteiten en trainingsdagen zijn beschikbaar voor iedereen. Zowel leden als niet-leden. Interesse in een trainingsdag die er niet tussen staat? Neem vrijblijvend contact op via de contactpagina! 

 

10km loop Oostvaardersplassen - 13 maart  

Op zaterdag13 maart kan je meedoen aan de 10km loop die start vanaf de Knardijk bij de Oostvaardersplassen. De loop is 100% verhard en goed bewegwijzerd, grotendeels door het natuurgebied van het Hollandse Hout.  Een eventuele meefietser is mogelijk! 

De 10km heeft verschillende tijdsblokken in de ochtend waarin gestart kan worden, je tijd wordt genoteerd en er wordt een uiteindelijk klassement opgemaakt. 

Iedereen kan zich inschrijven. Het kan een leuke uitdaging zijn om weer eens 10km te lopen, óf een poging tot een snelle 10km of gewoon een trainingsloop in een andere, mooie omgeving, gemotiveerd en vergezeld door nog meer enthousiaste sporters.  

 

Locatie: Knardijk Lelystad

Tijd: Starttijden liggen tussen 9 en 12uur. 

Kosten: €10,- (-50% voor leden)

Inschrijven: via de website onder het kopje inschrijven. https://train3sports.nl/Inschrijven 

 

Trailrun 12km of Cross RunBikeRun  (6 - 24 - 3) Nunspeet - 3 april 

Op zaterdag 3 april worden de Trailrun en de Cross RunBikeRun georganiseerd als één evenement. Een mooi combi evenement in de mooie omgeving van Nunspeet nabij de Zandeplas. Het parcours is zoveel mogelijk onverhard, en wisselend uitdagend voor zowel de loper als de moutainbiker! 

Afhankelijk van de dan geldende maatregelen starten we gezamenlijk of in verschillende tijdblokken. Na afloop zal de totale uitslag met tijden gepubliceerd worden. 

Iedereen kan zich inschrijven. Voor de één een eerste kennismaking met trailrun, voor een ander de uitdaging van de afstand of snelheid, of misschien zoek je een extra uitdaging door mee te doen aan een multisportevenement. 

 

Locatie: Zandebos Nunspeet 

Tijd: Starttijden liggen tussen 9 en 12uur. 

Kosten: €10,- (-50% voor leden)

Inschrijven: via de website onder het kopje inschrijven: https://train3sports.nl/Inschrijven

 

Tijdrit 25km OF Tijdrit 25km + 7.5km Flevopolder - 24 april 

Op zaterdag 24 april kan je los gaan op de strakke wegen van de Flevopolder! Deze nodigen uit om hard te fietsen, flink af te zien en jezelf te verbazen! 

De tijdrit is bedoeld voor iedereen die graag fietst. Zie het als een mooie trainingsprikkel, of een meting op dit punt van het seizoen, of een eerste ervaring met tijdrijden, wel of geen tijdritfiets, iedereen kan meedoen! Dit maakt het een laagdrempelig evenement, voor de ervaren en minder ervaren fietser. 

Wie nog niet genoeg voldoening haalt uit 25km zo hard mogelijk fietsen, wordt uitgedaagd om direct aansluitend 7.5km te lopen.  

 

Locatie: Schollevaarweg Zeewolde 

Tijd: Starttijden liggen tussen 9 en 11uur. 

Kosten: €10,- (-50% voor leden)

Inschrijven: via de website onder het kopje inschrijven: https://train3sports.nl/Inschrijven

 

 

Eemland Marathon en Halve Marathon - 15mei  

Op zaterdag 15 mei wordt er een heuse marathon georganiseerd.: 42.2km! Maar, het is ook mogelijk om de halve marathon te kiezen. 

De route gaat volledig over het asfalt, start door de polder van Eemnes, het kleine haventje en kronkelt daarna lange tijd langs de Eem. In het laatste stuk passeer je paleis Soestdijk, kom je door vorstelijk Baarn en kan de eindsprint ingezet worden op de Wakkerendijk richting Eemnes! 

Deze marathon of halve marathon is uitermate geschikt als eerste marathon, maar ook geschikt voor een PR poging of een trainingsloop! Een leuke uitdaging om naar toe te trainen dus! 

 

Locatie: Eemnes 

Tijd: Starttijd tussen 9 en 10uur (afhankelijk van de dan geldende maatregelen wordt er gezamenlijk of gesplitst gestart)

Kosten: €10,- (-50% voor leden)

Inschrijven: via de website onder het kopje inschrijven: https://train3sports.nl/Inschrijven

 

Wellerwaard Triathlon 1/8e en 1/4e -  wo 16juni en za 21augustus  

Na een enorm succes van 2x de Wellerwaard triathlon afgelopen seizoen staat deze weer 2x op de kalender! Was je er niet bij afgelopen jaar? De foto's spreken voor zich en zijn te vinden op de facebook pagina. 

Deze triathlon is voor iedereen die mee wil doen. Ervaren of onervaren, een unieke triathlon om kennis te maken met de triathlon sport! Het is een laagdrempelig evenement met een fijne en gemoedelijke sfeer! 

Naast een fotograaf voor de belangrijkste beelden is er tijdswaarneming aanwezig voor de eindtijden. Een klassement zal opgemaakt worden voor vrouwen en mannen apart en een prijsuitreiking voor de snelste 3 mannen en snelste 3 vrouwen per afstand.  

 

Locatie: Wellerwaard Emmeloord 

Starttijd:

Woensdag 16juni tussen 19.00 en 20.00 volgens het tijdrit principe. 

Zaterdag 21 aug tussen 9.30u en 10.30u volgens het tijdrit principe. 

Kosten: €10,- (-50% voor leden)

Inschrijven: via de website onder het kopje inschrijven: https://train3sports.nl/Inschrijven

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gezamenlijke Looptraining Urk 

Een leerzame en gevarieerde looptraining die ook handvatten biedt voor je eigen looptrainingen. Naast een goede looptraining zijn er veel mogelijkheden om dingen waar je tegenaan loopt tijdens het trainen te bespreken, ervaringen te delen en daarvan te leren. 

Komende data: Nog niet bekend i.v.m. de huidige maatregelen. 

 

Locatie: Urk -  Ons Sporthuis of sportvelden svu

Tijd: De training start om 19:15

Kosten: €7,50 (gratis voor train3sports leden)

Inschrijven: info@train3sports.nl

 

 

Hardlooptraining met hartslagbepaling (ook op aanvraag)

"Train Smart, not Hard" 

Efficiënter trainen? Meer inzicht in je trainingsresultaten? Extra handvaten voor je looptrainingen? 

Tijdens deze training train je op verschillende intensiteiten en meten we je hartslag bij verschillende inspanning. Na de tijd ontvang je de resultaten met daarbij horend advies van je hartslagzones en hoe je daarmee kan trainen. 

 

Datum:  Voorlopig op aanvraag.

Locatie: Flexibel. 

Tijd:  Flexibel

Kosten: €20,-

Inschrijven: info@train3sports.nl

 

 

Zwemtraining incl. video analyse  (ook op aanvraag en op locatie)

Deze training is geschikt voor elk niveau zwemmer. Tijdens de training wordt er een video opname gemaakt zowel boven- als onderwater. Aan de hand van deze video wordt een uitgebreide gepersonaliseerde analyse toegestuurd toegespitst op jou verbeterpunten.

 

Locatie: Zwembad 't Bun (in overleg anders mogelijk)

Datum en tijd:  (op aanvraag)

Kosten: €20,- excl. Entree.

Inschrijven: info@train3sports.nl

 

 

Wederom geslaagde Train3Sports Triathlon bij de Wellerwaard - 21augustus

De 4e editie van de train3sports triathlon werd allereerst gekenmerkt door haast ideale omstandigheden, en dat is uniek! De eerste 2 keren werden we overvallen door extra uitdagingen als flinke wind en hevige regenbuien. Ondanks dat kwamen zowel de deelnemers als vrijwilligers ook dit jaar in grote getalen terug en dat werd beloond! De 3e editie afgelopen juni was het tropisch weer, niet helemaal ideaal uiteraard, maar de aanhouder wind en zo hadden we vorige week zaterdag fantastische omstandigheden voor zowel deelnemers, vrijwilligers áls ook supporters! 

30-8-2021 10:31

Train3sports Triathlon Wellerwaard 16juni '21

Woensdagavond 16juni verzamelden zich ruim 40 enthousiaste triathleten aan de start van de 3e editie van de Train3Sports Triathlon bij de Wellerwaard. Deze triathlon wordt mede mogelijk gemaakt in samenwerking met Klamer Fietsen in Biddinghuizen. Door het laagdrempelige krakater en de ontspannen sfeer een triathlon voor íedereen! Dat maakte dat er een gevarieerd deelnemersveld aan de start stond, van zowel beginners, recreanten en ervaren triathleten. 

17-6-2021 21:06

Lees meer nieuws